Alle psykiske udfordringer og nogle fysiske..

Jeg ved at psykiske udfordringer kan være mange ting, så ja overskriften lyder måske lidt smart, men det er sådan det er!
en psykisk tilstand som angst, depression, stress m.m. er at det er en tilstand som din underbevidsthed har inviteret dig ind i,
først og fremmest for at passe på dig, men også for at sende dit bevidste jeg,
et alarmsignal om at der er noget galt.

psykiske udfordringer illustration

De signaler kan ændres!

således at dit bevidste jeg, ikke længere får de signaler,
men i stedet giver dig ro.

Det lyder meget nemt ikke?

Det kan faktisk være lige så stor en opgave som selve problemet!
Eksempel:
En klient der har haft angst og bliver fri for angst, kan faktisk opleve voldsomme “abstinenser” for den følelser der har været en stor del af livet.
Her er det meget vigtigt for mig som terapeut at forklare klienten, før, under og specielt efter sessionen, at hypnose er ikke et drys tryllestøv som på magisk vis fjerner en hver forstyrrende tilstand. Hypnose invitere underbevidstheden ind til en ny forbedret version af dig, som ikke har angst. Nu kommer opgaven for dig at holde fast i den nye version af dig.
Her hjælper jeg med gratis hotline til mig imellem sessionerne og opfølgning med et par sessioner for at styrke den nye forbedrede tilstand, så den holder resten resten af dit liv

Årsagsterapi mod psykiske udfordringer

Når mine klienter kommer til mig, har de oftest en følelse som de kan beskrive for mig,
men årsagen til tilstanden kan nogle gange godt være lidt svær at pege ud.
Den egentlige årsag til at man har den forstyrrende tilstand, kan nemlig sagtens komme fra steder i livet, som slet ikke giver logisk mening.
Her er bla. NLP et meget effektivt værktøj til at finde hovedårsagen, men også Hypnoterapien, kan give klienten en “motorvej” direkte hen til startpunktet.
Nogle gange går det meget stærkt og andre gange, skal underbevidstheden modnes lidt, før den er klar til at vise årsagen, det kan tage en behandling eller to.

“Skal jeg så igennem den store smerte igen?”

BESTEMT NEJ!
Jeg arbejder med nogle teknikker som gør at du i HELE processen, er i en tryk og behagelig følelse, men jeg udelukker ikke at der kan trille en tåre.
Der kan godt være områder af dit liv der er meget følelsesladet. Jeg kan også selv blive lidt rørt, af at se en forløsning hos dig.
Men det er altid en smuk oplevelse.

Det er sjældent at jeg møder en tilstand jeg ikke forbedrer

Men under alle omstændigheder anbefaler jeg at du ringer eller skriver til mig. Så vi kan snakke den igennem, inden vi starter på noget.
Samtalen i telefonen er gratis og forpligter dig ikke til noget
Ring/skriv på tlf. 26542654