Foredrag om energi?

Er du interesseret i kurser og foredrag om energi og glæde? Jeg kører løbende foredrag og workshops.

Mine foredrag er forståelsen af hvorfor du er som du er, og hvorfor du agerer som du gør. På de to en halv time får du nogle redskaber til at ændre nogle af de mønstre som du ikke ønsker. Foredragene er baseret på mange af de tusindvis af klienttimer jeg har haft. Det handler om de udfordringer vi har som mennesker.

Vi kommer til at arbejde med din underbevisthed og “kontrolrummet” er det der styrer dit liv. Her introducerer jeg dig blandt andet for hypnose, som er en af værktøjerne til at træde ind i din underbevisthed.

I mine foredrag håber jeg at du finder inspiration. Måske får du en øjenåbner overfor hvor primitivt vores hjerner og tanker i virkeligheden er, i forhold til at ændre nærmest invaliderende tilstande.

Foredragene er for alle og du behøver på ingen måde at have nogen reference til nævnte emner. Men det kunne også være du havde en hverdag med tilstande præget af, stress, angst, depression, præstations-angst, eksamens-angst, lavt selvværd eller måske er du bare konfliktsky?

Der laves workshops og foredrag på kulturinstitutioner, firmaer, foreninger og Jens Østergaard er oftest benyttet til patientforeninger til sklerose og angst, og patientforeninger i øvrigt. Alle foredrag og workshops tager udgangspunkt i tilstedeværende gæster og derfor er hvert eneste foredrage tilpasset og unikt. Det gør at to foredrag aldrig er ens og at du får et foredrag der skræddersyet til netop det publikum der tales for.

Med hjælp af tusindvis af deltagere i foredragene har jeg scoret 4,8/5 stjerner. De har svaret på ti spørgsmål omkring brugbarhed og effekt.

Følg med på min facebookside vejen hjem og se nyeste datoer.

Du kan også finde mere af mig i mine videoer.

Foredrag om energi illustration