Om Jens Østergaard

Jeg er uddannet og certificeret Master NLP* og *hypnoterapeut, som er en 2 årig uddannelse.

Jeg har taget et ni måneders kursus i clairvoyance, som jeg dog kun bruger til min intuitive fornemmelse af den klient jeg sidder over for. Ønsker du en rejse igennem dit liv på det spirituelle plan, kan jeg også hjælpe.

Igennem de snart 13 år jeg har praktiseret, har jeg lært rigtig mange facetter af mine klienter. Der er ikke to klienter der er ens og det har jeg meget respekt for. Jeg tager udgangspunkt i netop din situation og du vil derfor aldrig opleve mig lave konsultationer der er ens.

Jeg er fagligt nysgerrig og læser rigtigt meget materiale om nye tekniker og forskning, primært fra udlandet desværre, fordi Danmark er et uland hvad angår forskning i en holistisk tilgang til vores sundhed. Mennesker forandrer sig konstant og derfor ændrer måderne at behandle sig på også.

Jeg deltager adskillige gange om året i uddannelser og er sideløbende tilknyttet som mentor ved flere uddannelser. Jeg holder også foredrag og workshops. Mine foredrag handler blandt andet om glæder og energi, om problemer og udfordringer, om de mønstre vi skaber som ikke altid er gode for os.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker at høre mere. Det er ganske uforpligtende. Ring og få en gratis og uddybende samtale på TLF 2654 2654

Hvis NLP har fanget din interesse kan du læse mere om her:

http://da.wikipedia.org/wiki/Neurolingvistisk_Programmering

Læs mere om Hypnose her:

http://da.wikipedia.org/wiki/Hypnose